Over Ons - Hop-In

Craft Beer Specialist - Hop-In - Speciaalbier Specialist.

 

Adres:

Zwaanshals 484, 3035 KS, Rotterdam. 

Openingstijden:

Maandag - Gesloten.

Dinsdag - Gesloten. (vanaf 1 oktober)

Woensdag t/m zaterdag - 11:00 tot 18:00.

Zondag - 12:00 tot 17:00.

Bij Hop-In zijn we altijd opzoek naar de mooiste bieren. Wij zijn een kleine winkel met een groot assortiment. Met meer dan 600 speciaal bieren en 30 ciders hebben we altijd wel iets moois om mee naar huis te nemen. En ons assortiment veranderd elke week! 

Hop-In is de Craft Beer Specialist van Rotterdam. Bij ons vindt je weinig terug van de grote en bekende merken. Daarentegen hebben we een assortiment dat is gericht op liefhebbers van speciaalbier, of je nu pas net bent begonnen met craft beer, of al jaren geniet van deze mooie drank. Wij focussen ons assortiment op 3 onderdelen: lokaal en Nederland, buitenlands en barrel aged. 

Lokaal en Nederland

Wij proberen natuurlijk alle Rotterdamse brouwerijen in het assortiment te hebben, maar daarnaast hebben we een aanbod aan interessante Nederlandse brouwerijen, die je niet overal zult vinden. Natuurlijk hebben we grote namen als Jopen, De Moersleutel, Frontaal, De Molen, Kees en Kompaan, maar we proberen ook kleine, maar kwalitatief goede brouwerijen een plek te geven. 

 

 

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.