Bier Bezorging - Hop-In Bierwinkel

Bezorging

Update 2023 kostenstijging.

Sinds 1 Juli 2022 is het wettelijk verplicht om de leeftijd bij bezorging te controleren. De afnemer moet minimaal 18 jaar zijn. Daarom vragen we op de website naar de leeftijd van de bezoeker, en zal de leeftijd aan de deur worden gecontroleerd. Dit betekend ook dat zendingen niet meer bij de buren mogen worden afgeleverd. Bezorging mag nog wel plaatsvinden bij een afhaallocatie, waar bij het ophalen de leeftijd gecontroleerd wordt. Op het niet naleven van de wet, staat een boete van 1440 euro bij de eerste overtreding (op het moment van schrijven worden geen waarschuwingen gegeven, maar bij een negatieve controle volgt meteen een boete). Helaas zorgt deze extra leeftijdscontrole ook voor stijgende kosten voor verzendingen. Dit samen met de brandstoftoeslag die wordt berekend en de kosten van het verzendmateriaal, zorgt er voor dat de kosten voor het verzenden van een pakket met bier erg prijzig is geworden. De kosten voor verzending zijn als volgt:

Verpakking (verzenddoos) - minimaal €2,00

Verzending (PostNL)- €6,40

Leeftijdscontrole - €2,00

Bij elkaar zijn de kosten van verzending minimaal €10, en daarom zijn we genoodzaakt de kosten voor het verzenden te verhogen, en verzenden we pas vanaf €25.

Lokale bestellingen in Rotterdam worden bezorgd via Peddler. Bestellingen tot 60 euro zijn 4 euro per bestelling. Boven de 75 euro is de bezorging gratis. Bestellingen worden in Rotterdam geleverd in de daarvoor geldende postcodegebieden. Als uw postcode in het bezorggebied valt, dan ziet u automatisch de optie 'lokale bezorging'.

Voor alle overige Nederlandse bestellingen verzenden wij via PostNL. Kosten bedragen 7,95 per bestelling, of zijn gratis bij bestellingen boven de 85 euro.

De bezorgkosten in andere EU landen verschilt per locatie. We sturen naar vrijwel alle landen binnen Europa, met uitzondering van een aantal landen zoals het Verenigd Koninkrijk, Oekraine en Rusland.

Kosten voor levering in het buitenland verschilt per regio, en worden getoond bij het afrekenen.

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via info@hop-in.nl, of via tel:  06 57698184 tijdens openingstijden.

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.