Lambiek Kriek

4 producten


  • Bijna uitverkocht Brasserie Cantillon Kriek 100% Lambic Bio

    Brouwerij Cantillon Brasserie Cantillon Kriek 100% Lambic Bio

    Nog 2 op voorraad

    Brasserie Cantillon Kriek 100% Lambic Bio - Lambic Kriek / 5% vol / 75 cl. De Cantillon Kriek 100% Lambic Bio is gebrouwen met 200 gram biologische kersen per liter bier. Gebrouwen door Brasserie Cantillon in Brussel, Belgie. Untappd 4.33

    Nog 2 op voorraad

    €17,90

  • Bijna uitverkocht Cantillon Rose de Gambrinus Lambic 75 cl

    Brasserie Cantillon Cantillon Rose de Gambrinus Lambic 75 cl

    Nog 3 op voorraad

    Cantillon Rose de Gambrinus - Lambic Framboise / 5% vol / 75 cl. De Cantillon Rose de Gambrinus is een blend van kriek en framboise, gebrouwen met 200 gram frambozen per liter. Gebrouwen door Brasserie Cantillon uit Brussel, Belgie. Untappd 4.28

    Nog 3 op voorraad

    €18,35

  • Brasserie Cantillon Kriek 100% Lambic Bio 37,5 cl

    Brouwerij Cantillon Brasserie Cantillon Kriek 100% Lambic Bio 37,5 cl

    Nog 8 op voorraad

    Brasserie Cantillon Kriek 100% Lambic Bio - Lambic Kriek / 5% vol / 37,5 cl. De Cantillon Kriek 100% Lambic Bio is gebrouwen met 200 gram biologische kersen per liter bier. Gebrouwen door Brasserie Cantillon in Brussel, Belgie. Untappd 4.33

    Nog 8 op voorraad

    €11,30

  • Bijna uitverkocht Brouwerij Girardin Kriek Girardin 1882 Red Label Lambic

    Brouwerij Girardin Brouwerij Girardin Kriek Girardin 1882 Red Label Lambic

    Nog 4 op voorraad

    Brouwerij Girardin Kriek Girardin 1882 Red Label - Lambic Kriek / 5% vol / 37,5 cl. De Brouwerij Girardin Kriek Girardin 1882 Red Label is een klassieke Oude Kriek, gebrouwen in Sint-Ulriks-Kapelle.  Gebrouwen door Brouwerij Girardin uit Sint-Ulriks-Kapelle, Belgie.   Untappd 3.76

    Nog 4 op voorraad

    €5,25

Kriek bier staat vaak bekend als een zoet kersenbier, waarbij het 'zoete' vaak voorop staat. De moderne kriek is bijna niet te vergelijken met het klassieke kriek bier. Deze klassieke of originele kriek is in de basis een lambiek bier (zuur bier van wilde gisting), waar de Belgische zure kersen aan worden toegevoegd. Deze kersen worden volledig afgebroken en opgenomen in het bier. Deze zure kersen combineren fantastische met de zure tonen van het lambiek bier. 

Een kriek van goede kwaliteit kan je zeker 5 tot 10 jaar bewaren, en soms zelfs langer. Als ze vers zijn, dan komen de harde zuren en tannines van het hout meer naar voren. Maar geef ze enkele jaren om te rijpen, en deze harde tonen verdwijnen, en maken plaats voor nog meer complexe tonen van rood fruit, en vaak een wijnachtig karakter.

Bekijk hieronder alle kriek bieren die we in ons assortiment hebben.

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.