Bierproeverij

Bierproeverij in Rotterdam

Ben je als bierliefhebber op zoek naar een mooie bierproeverij in Rotterdam? Bij Hop-In organiseren we verschillende soorten proeverijen, met alleen maar hele mooie bieren. In de winkel houden we themaproeverijen waarvoor je  tickets kan kopen. De prijs varieert per proefavond, en is afhankelijk van de bieren die worden geschonken.

Klinkt een speciaalbier proeverij als een mooi evenement om samen met vrienden of collega’s te doen? Ook voor groepen organiseren wij proeverijen met bijzondere bieren. Bij ons kom je niet de bekende Brugse Zot of Affligem tegen. Daarentegen hebben wij een mooi assortiment met bijzondere bieren uit Nederland, Rotterdam en de rest van de wereld. Wij zijn ook gespecialiseerd in de houtgelagerde bieren. Deze bieren, die op whisky vaten hebben gelegen (maar ook wijn, cognac, rum en alles wat er tussen zit) zijn enorme smaakexplosies, en voor veel mensen nog onbekend.

Voor groepen (min. 8 personen) begint de prijs bij 17,50 per persoon (incl. btw), maar is afhankelijk van de wensen die je hebt.

Mocht u interesse hebben om een proeverij bij ons te doen, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via info@hop-in.nl of via het onderstaande contactformulier.

Kijk hieronder tevens voor de proeverijen die wij in de winkel organiseren.

[product_category category=”Proeverij” per_page=”15″ columns=”3″ orderby=”date” order=”desc”

Velden met een * zijn verplicht.